خانم اهری پورمربی آشپزی 99/5/19

خانم اهری پورمربی آشپزی 99/5/19

آموزش بستنی سنتی

معرفی برنامه

خانم اهری پورمربی آشپزی طرز تهیه  بستنی سنتی را آموزش میدهند

مواد لازم:

کره ۱۲۵گرم

شیرعسلی ۲۰۰گرم

خامه فرم گرفته ۳۰۰گرم

گلاب ۱۵میلی لیتر

خامه صبحانه ۱۲۵گرم

خلال پسته و زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه:

کره و شیر عسلی را با همزن برقی با دور تند به مدت دو دقیقه میزنیم تا کاملا یک دست و روشن شود.

خامه را فرم میدهیم ، بعد مخلوط شیر عسلی و کره را به خامه اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم،

خامه صبحانه، گلاب، خلال پسته و زعفران را به مواد اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم.

اگر خواستید در این قسمت کمی رنگ خوراکی زرد به مواد اضافه کنید.

مقداری خامه صبحانه داخل کیسه فریز میریزیم ، صاف میکنیم داخل فریزر قرار میدهیم

بعد خورد کرده داخل بستنی ریخته مخلوط میکنیم و بستنی را داخل ظرف در بسته به مدت ۱۰ ساعت داخل فریزر قرار می دهیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها