آقای فتحی نژاد مربی آشپزی 99/5/13

آقای فتحی نژاد مربی آشپزی 99/5/13

آموزش تهیه باقالا قاتق گیلان

معرفی برنامه

آقای فتحی نژاد مربی آشپزی  تهیه باقالا قاتق گیلان را آموزش می دهند

مواد لازم:

۳۰۰گرم باقلا 

۳حبه سیر له شده

۲عدد تخم مرغ

۴۰گرم شوید خشک 

اب ۱لیتر

زردچوبه، نمک و فلفل به مقدارلازم

 

روش تهیه:

ابتدا باقلاها رو باروغن تفت می دهیم بعد سیر و شوید رو اضافه میکنیم ...

بعد از تفت دادن زردچوبه، نمک، فلفل اضافه میکنیم وآب میریزیم ... حدود۲۰دقیقه زمان پخت باقلا قاتق میباشد ....

تخم مرغ ها ۲دقیقه مونده آماده بشه بهش اضافه میکنیم ...

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها