خانم جوکار مربی آشپزی طرز تهیه پلو بندری را آموزش می دهند
مواد لازم:
قارچ 200گرم
گوشت چرخ کرده300گرم
نخود فرنگی نصف پیمانه
برنج 2ونیم پیمانه
رب گوجه 1ق غ
سیر ساطوری شده 1ق چ
پیاز متوسط 2عدد
فلفل سبز قلمی وتند 5عدد
ادویه بندری 1ق چ
نمک فلفل زردچوبه وروغن به میزان کافی
طرز تهیه:
برنج را خیس میکنیم، پیاز را نگینی وعسلی کرده سیر رااضافه کرده 30ثانیه تفت داده
گوشت را داخل پیاز و سیرتفت میدهیم، فلفل هارا شسته ریز خورد کرده داخل گوشت ریخته
قارچ ها را شسته خورد کرده وداخل گوشت اضافه کرده ومرتب هم زده تا قارچ آب نیندازد.
نخود فرنگی بلانچ شده هم داخل مواد ریخته، نمک فلفل زردچوبه ادویه بندری ورب هم اضافه کرده و تفت داده وته لیوان آب ریخته درب تابه را گذاشته حرارت کم تاآب غذا کشیده شود.
برنج را آب کش کرده، کمی روغن کف قابلمه با تهدیگ دلخواه گذاشته قابلمه را با مایه گوشتی لایه به لایه پر میکنیم، روغن داغ روی پلو داده و1ساعت دم میکنیم.