اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم بخشی مربی آشپزی 99/4/17

خانم بخشی مربی آشپزی 99/4/17

آموزش کیک زرد الو لایه ای

معرفی برنامه

خانم بخشی مربی آشپزی طرز تهیه کیک زرد الو لایه ای را آموزش می دهند

مواد لازم:

تخم مرغ ۶ عدد

شکر ۲ پیمانه

آرد ۳ پیمانه

ماست ۱ پیمانه

بکینگ پودر ۱ ق س

روغن مایع نیم پ

وانیل ریع ق چ

زردآلو    ۴۰۰ گرم

مغز فندق ربع پیمانه

برای سس تافی :

شکر ۲۵۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

خامه ۱۸۰ گرم

 

طرز تهیه :

داخل تابه مناسب روی حرارت ملایم برای درست کردن سس تافی شکر را ذوب کرده و‌کره و خامه را در آن حل کرده کنار می گذاریم ، داخل کاسه تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل با همزن برقی زده و سپس روغن مایع ، ماست را افزوده هم می زنیم و آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم وهم می زنیم کف قالب گرد یک عدد کاغذ روغنی انداخته و زردآلو ها را دونیمه کرده وسط هرکدام یک فندق درسته قرار داده و پس از اینکه کف قالب را سس تافی ریختیم زردآلوها را می چینیم و نیمی از مواد کیک را ریخته سپس بین مواد کیک مقدار دیگری سس تافی زرده برش های نازک زردآلو را می چینیم و بقیه موادکیک را  می ریزیم و قالب را در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه یک ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها