اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

آقای زنجانی مربی آشپزی 99/4/16

آقای زنجانی مربی آشپزی 99/4/16

طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه

معرفی برنامه

آقای زنجانی مربی آشپزی طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه را آموزش میدهند

مواد لازم:

هندوانه ٣ پيمانه

خيار ١ پيمانه

پياز ١ عدد

ذرت ١ عدد

توت فرنگي  يا شاتوت ١ پيمانه

پنير  تبريزي ١/٣ پيمانه

نعناع و ريحان ١/٣ پيمانه

گردو ٥٠ گرم

ليمو ترش ١ عدد

سس:

سركه بالزاميك ١،٢ پيمانه

نعناع خشك ١ ق چ

نشاسته ذرت ١ ق چ

روغن زيتون ٤ ق غ

عسل ٢ ق غ

هندوانه، خيار، پياز، ذرت و توت فرنگي را به همراه نعناع و ريحان به اندازه هاي مورد نظر خرد كرده داخل كاسه ريخته. حال تابه اي برداشته و سركه و نعناع و روغن و عسل را حرارت داده و آرد را با آب مخلوط كرده و به سس اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه سس را برداشته و پس از استراحت داخل يخچال قرار دهيد تا خنك شود و سپس به سالاد اضافه كنيد. در آخر پوست ليمو و آب ليمو به همراه گردو و پنير را اضافه كرده و نوش جان بفرماييد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها