اپلیکیشن شبکه پنج
دریافت نسخه اندروید

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/4/5

خانم شیرالی مربی آشپزی 99/4/5

آموزش پیراشکی اسفناج و قارچ

معرفی برنامه

 خانم شیرالی مربی آشپزی طرز تهیه پیراشکی اسفناج و قارچ را آموزش میدهند

مواد لازم:

خمیر پیراشکی:

آرد ۲پیمانه

مخمر خشک فوری ۱ ق چ

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۱ ق س

 نمک ۱ ق چ

شکر ۱ ق چ

شیر حدود ۱ پیمانه

مواد میانی :

اسفناج نیم کیلو

قارچ ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیر دو حبه

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

۱. آرد ٫ مخمر خشک فوری و شکر را ترکیب کنید و ۱/۲ پیمانه شیر نیز اضافه کنید.

۲.تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده و به همراه ماست به ترکیب بالا اضافه کنید.

۳.مابقی شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود ٫ سپس خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و در محیط آشپزخانه یک ساعت استراحت دهید.

۴. پیاز را با کمی روغن تفت دهید ؛سیر را اضافه کنید سپس اسفناج ها را تفت دهید تا آب آن کشیده شود و قارچ ها را اضافه کرده تفت دهید . مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

۵. بعد از استراحت خمیر ؛ چونه هایی به اندازه گردو برداشته با وردنه یا کف دست خمیر زا باز کنید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها